Over Sensus-methode

Gemeente-processen.be is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Processen beschrijven in 8 stappen

Ontvang praktische informatie over processen beschrijven en beheren. Leer hóe u een methode en systeem voor procesmanagement opzet.
Geen theoretische verhandelingen over dát u en wát u moet verbeteren, maar een praktische handleiding in 8 duidelijke stappen die u ontvangt in een nieuwsbrieven serie.

N

Wekelijks gratis whitepaper over procesbeschrijven

N

Stap voor stap aan de slag met procesmanagement

N

Praktische tips en instrumenten

Processen beschrijven in 8 stappen

Wilt u alles weten over het opzetten van een procesmanagementtraject? Van visie bepalen, tot processen definiëren & modelleren en processen toetsen.

Sensus-methode biedt een gratis mailingcyclus van acht mailings inclusief whitepapers aan over het opzetten en implementeren van een procesmanagementtraject. Na afloop heeft u de basiskennis in huis om een procesmanagementtraject op te zetten binnen uw organisatie.

Wilt u ook uw processen verbeteren? Schrijf u ook vast in voor de mailingcyclus Continu verbeteren.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend de procesmanagement mailingcyclus van Sensus-methode.

 

Meld u aan voor de mailingcyclus

En mis niet langer praktische informatie over procesbeschrijven!

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.